Ons doel is om goed en verantwoord te fokken, waarbij gezondheid en karakter voorop staan. Wij fokken uitsluitend volgens de regels van de rasverenigingen Nederlandse Labrador Vereniging en  Labrador Kring Nederland. Dit houdt in dat de ouders vrij zijn van HD en ED, een geldige ECVO ooguitslag hebben en hiermee vrij zijn van erfelijke oogziekten. Ook moeten beide ouders een prcd-PRA ( Optigen ) uitslag hebben. Al is het niet verplicht, wij vinden het heel belangrijk dat één of beide ouderdieren op zijn minst zijn getest op o.a. Exercise Induced Collapse (EIC), Heredirare Nasal Parakeratosis (HNPK) Narcolepsy, Heriditary myopathy (CNM) en Dwarfism (SD2).

Als de pups geboren zijn, verblijven ze in de woonkamer en blijven daar tot ze het nest mogen verlaten. Uiteraard gaan ze bij goed weer naar buiten om kennis te maken met allerlei andere geluiden en indrukken.    

De pups zullen worden gechipt door de Raad van Beheer, krijgen een NHSB stamboom
en een DNA profiel.
Ook krijgen ze bij ons de eerste enting, 
worden ze 3x ontwormd en krijgen ze een Europees paspoort.

De pups worden verkocht met een koopcontract. Met een kennismakingsgesprek wordt bekeken of iemand in aanmerking komt voor een pup. Er worden geen pups verkocht via e-mail of telefonisch. Verder zoeken wij geen baasjes waarbij de hond naar een dagopvang of met een uitlaatservice mee moet.